Pasar organiseert Koudevoetentocht in Landegem

Pasar Deinze organiseert een koudevoetentocht.
rv Pasar Deinze organiseert een koudevoetentocht.
Nu de dagen korter en de nachten langer worden organiseert Pasar Deinze op zaterdag 16 november een Koudevoetentocht. Dit jaar gaan de deelnemers op pad in Landegem. 

Langs de kronkelende oever van de Oude Kale wandelen de deelnemers van de Koudevoetentocht langs vele rustige en pittoreske wegeltjes. Onderweg zijn een aantal rustplaatsen voorzien en daar kan iedereen genieten van een aangepast drankje of hapje. 

De avondlijke sneukeltocht is ongeveer 8,5 kilometer lang en er wordt gestart in groepjes om 19 uur, 19.30 uur, 20 uur en 20.30 uur aan het ontmoetingscentrum Ter Kale in de Brouwerijstraat 4 te Landegem. Aan de deelnemers wordt gevraagd een zaklamp mee te brengen en om aangepaste kledij en schoenen te dragen.

Deelnemen kost 10 euro voor leden en 12 euro voor niet-leden. Inschrijven kan tot dinsdag 12 november bij Patrick Steyaert via 09/387.01.51 of Roland Vandervennet via 09/386.75.17.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.