Party Workout en Koers for Life

SportUp For Life is niet de enige sportieve actie die de Warmste Week nog wat heter maakt. Met een party work-out op maandag 18 december en een het muzikale fietsfeest Koers For Life op vrijdag 22 december is er in Deinze heel wat te doen voor het goede doel.

De Warmste Week van Studio Brussel start in Deinze op maandag 18 december met een party work-out om 20 uur in de Brielpoort. De sportdienst nodigt iedereen uit om op hedendaagse muziek en met aangepaste verlichting gedurende vijftig minuten intensief te komen meesporten. Achteraf krijgen de deelnemers nog een drankje. Tickets kosten 5 euro en deze kan je ter plaatse krijgen of in voorverkoop in sportcomplex Palaestra.


Op vrijdag 22 december organiseert de Belgische rockband Jacle Bow Koers For Life. Bekende artiesten zoals Gabriel Rios, Coely, André Brasseur, Lady Linn en Yevgueni passeren er samen met Jacle Bow de revue. Wat het concert zo uniek maakt, is dat de nodige elektriciteit wordt door opgewekt door het kruim van de Belgische wielerwereld. Zo komen onder andere Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Sep Vanmarcke, Jolien D'Hoore en Tiesj Benoot meetrappen. Tickets kosten 20 euro.


De opbrengst van beide acties wordt integraal geschonken aan Kom op tegen Kanker. Meer info via cultuur@deinze.be, sport@deinze.be, www.deinze.be/koersforlife en www.deinze.be/sport. (ASD)