Ouderraad Leieparel organiseert spellenbeurs

De spelletjesmarkt en spellenbeurs is een initiatief van de ouderraad van basisschool Leieparel.
RV De spelletjesmarkt en spellenbeurs is een initiatief van de ouderraad van basisschool Leieparel.

De ouderraad van basisschool Leieparel zorgt komend weekend voor het nodige entertainment. Op zaterdagavond organiseren de ouders van 20 uur tot middernacht een spellenavond en zondag is iedereen welkom van 10 tot 18 uur op de spellenbeurs.

De spellenavond op zaterdag 17 november is voor de oudere jeugd (14+) en volwassenen. Deze avond loopt in samenwerking met spellenclub De Struikrover uit Deinze. Iedereen kan die avond gratis spelletjes uitproberen in de refters van Leiepoort campus Sint-Theresia (ingang via de Kaaistraat 9-11).

Op zondag 18 november organiseert de ouderraad voor de zesde keer een spelletjesbeurs. Deze familienamiddag voor jong en oud is gratis. Met de opbrengst wordt de spelotheek van de school verder uitgebouwd. De beurs vindt ook plaats in de refters van Leiepoort campus Sint-Theresia en loopt in samenwerking met De Speelvogel. Op het programma staat het onder begeleiding uittesten van gezelschapsspellen, een beurs vol gezelschapsspelletjes en hapjes en drankjes.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.