Niet Versaegen brengt drie toneelstukken na elkaar

Een van de drie toneelstukken gaat over de avonturen van een brievenbus.
rv Een van de drie toneelstukken gaat over de avonturen van een brievenbus.
De volwassenen en jongeren van de Hansbeekse Toneelvereniging Niet Versagen brengen op vrijdag 8 en zaterdag 9 november samen drie kleine toneelstukken in de gemeentezaal van Hansbeke.

Vrijdag en zaterdag delen gevestigde waarden als Lucien Cleppe en Stefanie Clement het podium met jong en beloftevol aanstormend talent onder impuls van Jens De Wulf, Joachim Janssens, Isabel Welvaert en Mike Van Renterghem. Met hun eigen creatie Toogallures brengen de jongeren uit het leven gegrepen taferelen. Vier personages, elk met hun verleden, ontmoeten elkaar aan de bar. Wat volgt, is een schermutseling van woorden en confrontaties: nu eens hard, dan weer pijnlijk eerlijk. Jens De Wulf en Joachim Janssens reikten met dit stuk hun jonge acteurs een kader aan dat verder door de spelers zelf werd ingevuld.

Avonturen van een brievenbus

Luchtiger wordt het daarna met de avonturen van een brievenbus. De avond wordt afgesloten met de komische eenakter Een Maleur van Luc Bodt. Stefanie komt de geboorte aangeven van de boreling van haar zus. Niets bijzonders natuurlijk, tot Staf, de onbeholpen gemeentelijke klusjesman, passeert. Wat zich voor Stefanie aandiende als een simpel bezoekje aan de dienst Bevolking, krijgt meteen een heel andere dimensie. Komische situaties, actie, ontreddering en een tikje tragiek, allemaal verwerkt in een half uurtje lachen en plezier.

Kaarten kosten 7 euro en kinderen jonger dan 16 jaar betaen 5 euro. Meer info en reservaties via www.nietversagen.be en 0474/61.27.10.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.