Nevelaars welkom op participatieavond over toekomst dorp

De dorpskern van Nevele.
rv De dorpskern van Nevele.
De stad Deinze en de Vlaamse Waterweg organiseren op woensdag 15 mei een participatieavond over de toekomst van de dorpskern van Nevele. Alle inwoners zijn welkom.

Het stadsbestuur wil graag de mening horen van de inwoners om de toekomstige publieke ruimte in de dorpskern van Nevele uit te tekenen. Voor die hertekening van de publieke ruimte zal er een conceptstudie worden opgemaakt die onder meer de toekomstige publieke projecten en de geplande werken in het kader van het project Seine Schelde Vlaanderen bevat. Tijdens de participatieavond wordt ook het nieuwe ontwerp van de Lovelingbrug, de nieuwe fiets- en voetgangersbrug over het Schipdonkkanaal, en van de herinrichting van de aansluitende oever op Vaart Rechts voor.

De participatieavond vindt om 20 uur plaats in het parochiaal centrum in Nevele, de vroegere zaal Novy, in de Camille Van der Cruyssenstraat 1.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.