Neon en blacklights op 26ste Muurfuif van KSA Petegem

KSA Petegem is klaar voor Muurfuif.
rv KSA Petegem is klaar voor Muurfuif.
KSA Petegem organiseert op zaterdag 27 april de 26ste editie van Muurfuif in de Brielpoort in Deinze. Dit jaar staat de fuif in het thema van neon en blacklights. 

“De leiding van KSA Petegem doet dit jaar opnieuw haar best om de Brielpoort klaar te maken voor zo’n 1.800  feestende jongeren”, zegt Wout Vermaercke van KSA Petegem. “We doen er alles aan om de gezelligheid te laten primeren, dit in samenhang met democratische prijzen voor zowel alcoholische en non-alcoholische dranken. Daarnaast houden we ook vast aan onze lage toegangsprijs van 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa.” 

“De muziek wordt verzorgd door dj’s Insanite, Simple Beats, JNS, Alpha Party en Brainsoff”, vervolgt Wout. “We willen ook benadrukken dat we ieder jaar de strijd aangaan met drugs- en alcoholmisbruik. Er is een absolute nultolerantie voor drugs en jongeren jonger dan 16 jaar kunnen geen alcoholische dranken bestellen. Daarom hebben we een breed assortiment aan non-alcoholische dranken en een heerlijke mocktail. Tot slot willen we alle sponsors en partners bedanken want zonder hen is de realisatie van Muurfuif helemaal niet mogelijk.”

De deuren openen vanaf 21 uur. Tickets kan je kopen bij leiding en leden van KSA Petegem, in praatcafé De Saga en Eethuis Sofré.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.