Meisjesteam RSC The Handles is vice-Europees kampioen

Het meisjesteam van RSC The Handles.
rv Het meisjesteam van RSC The Handles.
Het meisjesteam van de ropeskippingclub RSC The Handles uit Deinze heeft de zilveren medaille behaald op het EK rope skipping in het Oostenrijkse Graz. 

“Floor Degraeve, Joyce en Jodi Devolder, Velika De Jaeger en Fien Cocquyt sprongen een prachtige wedstrijd op het moment dat het moest”, zegt Lana Van Speybroeck van RSC The Handles. “Ze begonnen met een tweede plaats op de single rope snelheid, een eerste plaats op de double dutch snelheid - op een zucht van het Europees record - en bleven die goede lijn aanhouden bij de vier vrije oefeningen. Een paar kleine foutjes die hen niet ontregelden waardoor ze vol vertrouwen naar de tweede plaats sprongen, het totaalklassement van de zes proeven samen. Een fantastische prestatie tegen uiteraard supersterke Belgen maar ook Denen, Zweden, Duitsers en Hongaren. Het waren dan ook vijf stralende gezichten op het podium.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.