Leuke paasactie bij Pralinja: wie in zwemkledij opdaagt, krijgt paashaas

Deze dame won een van de drie grote paashazen.
rv Deze dame won een van de drie grote paashazen.
Nog een jongedame in badpak bij Pralinja.
rv Nog een jongedame in badpak bij Pralinja.
De derde winnares van de Pralinja-wedstrijd.
rv De derde winnares van de Pralinja-wedstrijd.
In pralinezaak Pralinja in de Tolpoortstraat stegen de temperaturen afgelopen paasweekend naar uitzonderlijke hoogtes. Wie in zwemkledij kwam opdagen, maakte kans op een chocoladen paashaas.

“Een zot idee van het moment”, zegt Anja Stevens, die de pralinezaak een jaar geleden samen haar man Bart Debbaut oprichtte in een voormalig bankkantoor. “Naar aanleiding van het warme paasweekend lanceerden we vrijdagavond op onze Facebookpagina een oproep naar alle klanten. Wie in zwemkledij naar de zaak kwam, maakte kans om een van onze drie grote chocoladen paashazen te winnen. Uiteindelijk werden alle prijzen gewonnen door dames, merkwaardig genoeg kwam geen enkele man in zwembroek opdagen.”

Net zoals zoveel handelaars in Deinze, neemt Pralinja op zaterdag 27 april ook deel aan Time, het tweedaags evenement ten voordele van het Kinderkankerfonds van Dansstudio KaDanz, Parents For Mozaïek en Deinze Winkelstad. Hun etalage wordt die dag tussen 15 en 16 uur een levend spektakel in jazz-thema.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.