Leuk verjaardagscadeau voor Maria (87): vier keer een viergeslacht

Maria Verstraete glundert: ze wordt omringd door haar dochter, vier kleindochters en vier achterkleindochters.
Wannes Nimmegeers Maria Verstraete glundert: ze wordt omringd door haar dochter, vier kleindochters en vier achterkleindochters.
De vrouwelijke afstammelingen van Maria Verstraete (87) vormen niet één, maar vier keer een viergeslacht. De geboorte van de jongste telg Ona én de verjaardag van Maria werden op vrijdag 24 mei gevierd met een groot feest in Hof ter Motte in Poesele.

Vier keer een viergeslacht, je zou voor minder stralen op je 87ste verjaardag. Deze unieke stamboom van Maria Verstraete werd op 13 februari 2019 met de geboorte van achterkleindochter Ona een feit. Op 27 mei 1932 stapte Maria in het huwelijksbootje met Noël Van Speybroeck en op 6 mart 1957 werd hun dochter Bernadette geboren. Bernadette Van Speybroeck huwde in 1983 met Marc Westerlinck en samen kregen ze vijf kinderen, waarvan vier dochters: Serena (32), Imara (31), Verena (29) en Jorita (23). Elke van hen kreeg ook een dochter: Serena werd op 28 maart 2016 mama van Serine, Imara kreeg op 25 september 2016 Anaïs, Jorita kreeg op 25 augustus 2015 Mikaela en Verena maakte het vierdubbele viergeslacht op 13 februari 2019 compleet met de geboorte van Ona.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.