Leraarskamer De Sterrebloem maakt kans op prijs (en u kan daarbij helpen)

De nieuwe leraarskamer van De Sterrebloem.
rv De nieuwe leraarskamer van De Sterrebloem.
Basisschool De Sterrebloem in Meigem is één van de drie finalisten voor de SETT Leraarskamer Award. De school moet zoveel mogelijk likes verzamelen op een Facebookfilmpje en dan maken ze kans op een prijs van 4.000 euro. Liken kan via https://m.facebook.com/watch/?v=383312659250574&_rdr.

De nieuwe leraarskamer van ervaringsgerichte school De Sterrebloem valt in de smaak bij de wedstrijd SETT Leraarskamer Award. “We zijn nog slechts enkele stappen verwijderd van de 4.000 euro om onze leraarskamer om te toveren tot een fantastische ontmoetingsplaats”, zegt Ilse Vitse. “Een vakjury gaat nu aan de slag om te beoordelen welk project het meeste potentieel heeft. Vijftig procent van de punten wordt echter bepaald door het publiek en door hoeveel likes ons filmpje op de Facebookpagina van SETT haalt. Stemmen en liken kan tot en met woensdag 9 oktober.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.