Leieparel brengt musical Wie heeft de rol?

Logo Leieparel.
rv Logo Leieparel.
De Vrije Basisschool Leieparel voert op 26, 27 en 28 april de musical ‘Wie heeft de rol?’ op. De voorstellingen vinden plaats in de feestzaal van vzw Leiepoort campus Sint-Theresia.

“Wie heeft de rol? is een detectiveverhaal waarbij door omstandigheden een pak geld wordt verstopt in een toiletrol”, zegt directeur Franky De Graeve. “De volgende dag is de rol met geld echter verdwenen. Een aantal personen wordt verdacht: een hippe rockster, een onhandige goochelaar, een bejaarde dame, Mister X en nog veel andere personages. Agent 112 met zijn Blond Girl Anja worden ingezet om het mysterie op te lossen en ook het publiek wordt bij de zoektocht betrokken. De hele basisschool neemt aan deze musical deel.”

De première vindt plaats op vrijdag 26 april om 13.30 uur, op zaterdag 27 april zijn er voorstellingen om 14.30 en om 18.30 uur en op zondag 28 april is de laatste voorstelling om 14.30 uur. De laatste kaarten voor de voorstellingen zijn te verkrijgen op het secretariaat van de school of telefonisch via 09/381.55.50. De voorstellingen vinden plaats in de feestzaal van vzw Leiepoort campus Sint-Theresia met ingang via de Gentpoortstraat 37.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.