Leerlingen Sint-Vincentius openen cadeauwinkel Kdoos

De leerlingen van 7 Retailmanagement en Visual Merchandising van Leiepoort campus Sint-Vincentius tonen enkele producten die je kan kopen in Kdoos.
Anthony Statius De leerlingen van 7 Retailmanagement en Visual Merchandising van Leiepoort campus Sint-Vincentius tonen enkele producten die je kan kopen in Kdoos.
Wie op zoek is naar een origineel cadeau kan vanaf vrijdagnamiddag terecht in de pop-upwinkel Kdoos op de Markt van Deinze. De zaakvoerders zijn zes leerlingen van 7 Retailmanagement en Visual Merchandising van Leiepoort campus Sint-Vincentius.

Zoals ieder jaar starten de leerlingen van het zevende jaar Retailmanagement en Visual Merchandising van Leiepoort campus Sint-Vincentius een leeronderneming. Voor het eerst bevindt de pop-upwinkel zich in Markt 100, de opslagplaats van Elektro Mac. Daar openen Guani, Emma, Jana, Louis, Matthias en Loïc vrijdagnamiddag Kdoos.

“De naam Kdoos spreekt voor zich: in onze pop-upwinkel kan je zelf een geschenkdoos samenstellen rondom verschillende thema’s”, vertelt Loïc. “Enkele thema’s zijn ontbijt, Italiaanse keuken, geboorte, voor haar, voor hem of Nieuwjaar. Je bent natuurlijk niet verplicht om een doos te vullen, want je kan ook alle artikelen per stuk aankopen. Naast hapjes en drankjes bieden we ook heel wat andere leuke artikelen aan, zoals theelichthouders, geurstokjes, verzorgingsproducten en kinderartikelen; ideaal om als geschenk te geven maar zeker ook om zelf van te genieten.”

Kdoos is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10 tot 18 uur en dit nog tot 31 januari. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.