Leerlingen Sint-Theresia werken rond diversiteit

De leerlingen van Sint-Theresia hielden een slotmoment op het Sint-Poppoplein.
rv De leerlingen van Sint-Theresia hielden een slotmoment op het Sint-Poppoplein.
In Leiepoort campus Sint-Theresia werkten de leerlingen deze week rond het positief omgaan met diversiteit. Onder het motto Sint-Theresia On Fire! konden ze workshops volgen en dinsdag kwamen ze allemaal samen voor een feestje op het Sint-Poppoplein.

Naast de traditionele barbecue voor het goede doel werkte men op de school Leiepoort campus Sint-Theresia rond diversiteit. “In samenwerking met de leerlingen van 7 Gemeenschapsrestauratie en 7 Haarstilist werden er workshops georganiseerd zoals yoga, free running, oude spelen, leren acteren, judo, lessen Spaans, Turks/Mexicaans koken en mocktails maken”, zegt communicatieverantwoordelijke Han Steyaert. “Alle workshops werden aangeboden door talentvolle leerlingen en leerkrachten en zo hebben we andere ontmoetingen gecreëerd waarbij richtingen en niveaus er niet toe deden. Op het einde van de dag verzamelden alle leerlingen op het Sint-Poppoplein waar dj’s voor een leuk afsluitmoment zorgden. Zo bewezen we, en dit zonder wedstrijd, dat we de strafste school zijn.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.