Leerlingen De Veerboot halen circuskunsten boven

De leerlingen van De Veerboot in actie tijdens de circusshow.
Anthony Statius De leerlingen van De Veerboot in actie tijdens de circusshow.
Ook de leerkrachten ontpopten zich als echte goochelaars.
Anthony Statius Ook de leerkrachten ontpopten zich als echte goochelaars.

De leerlingen van de buitengewone basisschool De Veerboot in Astene hebben hun week afgesloten met een circusvoorstelling voor de ouders. Na een hele week trucs  oefenen toonden ze zich als volleerde clowns, steltenlopers en dansers.

In De Veerboot in Astene hebben ze er een zeer leuke week opzitten. Met de steun van Cultuurkuur organiseerde de school het project 'Wat een circus?!'.

"Er waren de hele week workshops onder begeleiding van de professionele circusartiest De Sven", zegt leerkracht Bert Dhondt. "Samen met de leerkrachten leerden zij allerlei circustechnieken zoals steltenlopen, jongleren, dansen en op een ton lopen. Op vrijdag mochten ze alles wat ze geleerd hebben tonen aan de ouders tijdens een leuke circusvoorstelling."

De kleuters mochten zich eventjes als clown verkleden.
Anthony Statius De kleuters mochten zich eventjes als clown verkleden.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.