Ladies' Circle Leieland schenkt 7.500 euro aan Haarwensen

Ladies’ Circle Leieland.
John Lammertyn Ladies’ Circle Leieland.

De dames van Ladies’ Circle Leieland hebben 7.500 euro geschonken aan de vzw Haarwensen. Deze vzw uit Oostakker zorgt ervoor dat kinderen die door een medische behandeling of een andere oorzaak kaal geworden zijn, kosteloos een pruik kunnen dragen.

De serviceclub Ladies’ Circle Leieland heeft op haar comedy night op donderdag 17 januari in zaal De Woeker in Oudenaarde een cheque van 7.500 euro geschonken aan het goede doel.

“Afgelopen bestuursjaar hebben wij onder leiding van voorzitster Vanessa Toye een champagne-actie en een comedy night ‘Burn-out voor beginners’ met Arnout Van den Bossche georganiseerd”, zegt Kimberly Van Tornhout. “Alle opbrengsten gaan integraal naar de vzw Haarwensen uit Oostakker. Vzw Haarwensen zorgt ervoor dat kinderen die onder andere door een medische behandeling kaal geworden zijn, een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Met deze schenking kunnen vijf kinderen een gratis haarstuk krijgen. Daarnaast steunen we ook het nationaal project Think Pink van Ladies’ Circle België en dit met een bedrag van 500 euro.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.