Laatste dagen Winterpret aan de Leie

Op zondagochtend was de schaatspiste voorbehouden aan de kleuters.
Anthony Statius Op zondagochtend was de schaatspiste voorbehouden aan de kleuters.
De schaatspiste op het Sint-Poppoplein is nog tot en met woensdag 2 januari open voor het publiek. Zondagochtend mochten de kleuters nog eens gratis op het ijs om hun eerste pirouettes te oefenen. 

De voorbije weken kon jong en oud zich al voor de vijfde keer uitleven op de ijspiste op het Sint-Poppoplein. Zondagochtend was er het wekelijkse ‘kleuterglibberen’ en heel wat ouders kwamen met hun kroost genieten van een leuk familiemoment op het ijs. Organisator Waut Mornie blikt terug op een geslaagd vijfde editie: “In totaal zullen we zo’n 6.000 schaatsers gehad hebben, dat is ongeveer hetzelfde aantal van vorig jaar. Dit jaar werd de bar van ons winterdorp voor de eerste keer binnen geïnstalleerd, een hele verbetering. Veel mensen bleven langer plakken omdat ze gezellig in de warmte konden vertoeven. Als het van ons afhangt komen we volgend jaar terug.”

Iedereen is nog welkom op maandag 31 december tussen 9 en 18 uur, op dinsdag 1 januari van 13 tot 20 uur en op woensdag 2 januari van 10 tot 21 uur.

Ook op zondagochtend is er veel volk op de schaatspiste.
Anthony Statius Ook op zondagochtend is er veel volk op de schaatspiste.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.