KSA Petegem introduceert Leeuwkes op startdag

KSA Petegem is klaar voor de startdag.
rv KSA Petegem is klaar voor de startdag.
KSA Petegem nodigt op zaterdag 14 september iedereen uit om kennis te maken met hun jeugdbeweging. Op deze startdag lanceert men ook de nieuwe leeftijdsgroep Leeuwkes.

“Voor de kinderen jonger dan twaalf jaar staan er heel wat groepsspelen op het programma, zoals een avonturenparcours, een springkasteel, slingerbak en een doolhof”, zegt Jorben Deunijnck. “Op die manier kan men de groep een beetje leren kennen. De +12 zal kunnen genieten van een aparte activiteit, zoals bumperballen en een grote teambuilingactiviteit. De startdag is volledig gratis.”

Na de vele inschrijvingen hebben we besloten om dit jaar de kaboutergroep op te splitsen. De nieuwe leeftijdsgroep wordt Leeuwkes genoemd en zal voor de leden van het eerste leerjaar bestemd zijn. De kaboutergroep zal dan voor de leden van het tweede leerjaar zijn. Dit heeft voor de activiteiten, het weekend en het kamp geen echte invloed”, besluit Jorben.

De startdag start vanaf 13 uur aan het KSA-lokaal in Kastanjelaan 29, het straatje achter de Palaestra. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.