Ketnet Zomertour passeert langs Deinse Feesten

Burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) en schepen van Feestelijkheden Bruno Dhaenens (Open Deinze) met Hilde Beyaert en Katrien Ghekiere van de dienst cultuur en evenementen.
Anthony Statius Burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) en schepen van Feestelijkheden Bruno Dhaenens (Open Deinze) met Hilde Beyaert en Katrien Ghekiere van de dienst cultuur en evenementen.
#LikeMe, Kaatje, Viktor en Kamiel, Biba en Loeba, De Ketnetband, Ketnet Musical en Campus 12: al deze artiesten staan op zaterdag 27 juli op de centrumparking in Deinze. Met de Ketnet Zomertour worden de Deinse Feesten dit jaar op gang getrokken.

“Tijdens de Deinse Feesten van woensdag 24 juli tot en met zondag 4 augustus is er opnieuw een uitgebreid programma speciaal voor kinderen en tieners”, zegt schepen van Feestelijkheden Bruno Dhaenens (Open Deinze). “Zo is er de kindernamiddag, een kinderrommelmarkt en de kinderkippenworp. Elk jaar wordt er voor hen ook een optreden georganiseerd en dit jaar gaan we niet voor K3, maar voor de Ketnet Zomertour.”

“Op zaterdag 27 juli vanaf 13.30 uur kunnen de kinderen deelnemen aan leuke spelletjes en om 14 uur starten de optredens”, vult burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) aan. “Op het festivalterrein komt er ook een selfiehoek waar de kinderen een foto kunnen nemen met de artiesten. De optredens zijn gratis en het einde is voorzien rond 18 uur.”

Meer info via 09/381.95.00, evenementen@deinze.be en www.ketnet.be. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.