Kerstmarkt verspreid over twee weekends, extra marktkramers gezocht

Ook altijd present op de kerstmarkt van Deinze: de sfeergroep 818 van KMSK Deinze.
Anthony Statius Ook altijd present op de kerstmarkt van Deinze: de sfeergroep 818 van KMSK Deinze.
Sfeerbeeld uit 2018: Les amies de Charles op de Deinse kerstmarkt.
Anthony Statius Sfeerbeeld uit 2018: Les amies de Charles op de Deinse kerstmarkt.
De kerstmarkt in Deinze zal voor de eerste keer verspreid zijn over twee weekends. De stad Deinze is momenteel op zoek naar handelaren of verenigingen die op 14 en 15 of op 21 en 22 december een kerstchalet willen uitbaten. Inschrijven kan tot donderdag 24 oktober via www.deinze.be/kerstmarkt.

Tijdens de eindejaarsperiode wordt de Markt van Deinze voor de 29ste maal omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Dit keer gaat men voor twee weekends.

“Er zijn opnieuw veertig houten chalets met stopcontact beschikbaar”, zegt schepen van feestelijkheden Bruno Dhaenens (Open Deinze). “Verenigingen kunnen een stand uitbaten voor één weekend naar keuze en handelaars kunnen intekenen voor één of voor beide weekends. De huurprijs van de houten chalets bedraagt 180 euro per weekend voor standen met uitsluitend kerstartikelen. Wie naast kerstartikelen ook andere waren aanbiedt, betaalt 200 euro per weekend. Standen die eten en drank aanbieden betalen 250 euro per weekend. De kerstmarkt is op zaterdag geopend van 14 tot 22 uur en op zondag van 14 tot 21 uur.”

Wie als Deinse vereniging of als handelaar interesse heeft om een eigen kerstkraam uit te baten, kan het inschrijvingsformulier op www.deinze.be/kerstmarkt invullen en dit voor donderdag 24 oktober. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sven de keyser

    Een echte schande dat men nog moet betalen ook in Nevele is dit gratis