Kenny Dehaes rijdt afscheidskoers op Deinse Markt

Kenny Dehaes.
Copyright : Geert De Rycke Kenny Dehaes.
Profrenner Kenny ‘Zoef’ Dehaes organiseert zaterdag een afscheidscriterium in het stadscentrum  van Deinze. De 34-jarige schoonzoon van Walter Planckaert neemt afscheid van het professioneel wielrennen.

Op vraag van Romina Planckaert, de echtgenote van Kenny Dehaes, start en eindigt zaterdagavond het afscheidscriterium voor Kenny Dehaes op de Markt van Deinze. In zijn afscheidskoers worden enkele bekende namen verwacht zoals Jasper De Buyst en Tiesj Benoot en ex-renners zoals Gert Dockx. De renners rijden 25 rondjes door Deinze met een totale afstand van 44,5 kilometer.

De renners zijn vanaf 18.30 uur aanwezig om het startblad te tekenen en de afscheidskoers start om 19 uur ter hoogte van huisnummer 21. Daarna rijden de renners via het Sint-Poppoplein, Leiedam, Kalkhofstraat, Guido Gezellelaan, Peter Benoitlaan, Kongoplein en van daar terug naar de Markt. Er geldt een parkeerverbod op de Markt tussen de kerk en de Ramstraat vanaf 16.30 uur tot na de koers. Tussen 18 en 21 uur kan je niet parkeren langsheen het traject.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.