Jonge voetballers strijden om vierde Jeugdcup stad Deinze

Donderdag vindt de vierde Jeugdcup stad Deinze plaats.
rv Donderdag vindt de vierde Jeugdcup stad Deinze plaats.
Zes voetbalclubs uit groot-Deinze organiseren op donderdag 15 augustus de vierde Jeugdcup stad Deinze. Zo’n zevenhonderd jonge voetballers zullen er het beste van zichzelf geven op verschillende terreinen.

De Jeugdcup stad Deinze is een organisatie van KMSK Deinze, Eendracht Vinkt, KFC Sparta Petegem, FC Poesele, SK Ooidonk Leerne, Lando Sport Merendree en Zeveren Sportief in samenwerking met de stedelijke dienst sport en recreatie. Het concept ontstond in 2011 op initiatief van sportschepen Norbert De Mey (Open Deinze). 

De vierde editie vindt plaats op donderdag 15 augustus en de wedstrijden beginnen rond 9.30 uur. Deze worden gespeeld op de voetbalpleinen van de deelnemende clubs. Zo spelen de U7-U11 op het terrein van FC Poesele, de U15-U17 op de terreinen van KFC Sparta Petegem, de U10-U13 op het terrein van Eendracht Vinkt, de U12 op het terrein SK Ooidonk Leerne en de U8-U9 op de terreinen van Zeveren Sportief. Na de wedstrijd krijgen de jongeren een medaille en wordt de winnaar van iedere categorie bekroond met een beker, geschonken door de stad Deinze. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.