Jonge schilders krijgen prijs van beweging.net

Urkie en Purkie met de superwinnaars: Lore Mestdagh (VB Oosteeklo), Anabel Opoku (Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge), Leonie De Lange (VB Grotstraat Zottegem) en Tuur Putman (VB Kruishoutem). De winnaar van de vdk-prijs Séraphine Ryckaert staat in het midden en superwinnaar Marjan Meuleman (O.L.V. Visitatie Bottelare) staat niet op de foto.
Kristof Ghyselinck Urkie en Purkie met de superwinnaars: Lore Mestdagh (VB Oosteeklo), Anabel Opoku (Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge), Leonie De Lange (VB Grotstraat Zottegem) en Tuur Putman (VB Kruishoutem). De winnaar van de vdk-prijs Séraphine Ryckaert staat in het midden en superwinnaar Marjan Meuleman (O.L.V. Visitatie Bottelare) staat niet op de foto.
De 390 winnaars van de schilderswedstrijd ‘Lekker en gezond op school’ van beweging.net Midden-Vlaanderen hebben op zaterdag 16 maart hun prijzen gekregen op de kindernamiddag in de Brielpoort in Deinze.

Om de twee jaar organiseert beweging.net Midden-Vlaanderen zijn schilderswedstrijd voor kinderen uit de derde kleuterklas. “Met deze editie zijn we al aan onze twintigste wedstrijd gekomen en nog steeds reageren honderden kinderen dolenthousiast op deze uitdaging”, zegt Nancy Vereecke. “63 scholen en 130 klassen, in totaal goed voor 2 219 kleuters uit het vrij onderwijs, namen dit schooljaar deel en ze haalden hun inspiratie uit het thema ‘Lekker en gezond op school’, waarbij gezonde voeding centraal stond. Er werden 390 winnaars geselecteerd en iedere winnaar kreeg een prijzenpakket op de kindernamiddag met Urkie en Purkie in de Brielpoort in Deinze.”

Ieder jaar worden ook de superwinnaars extra beloond en dit jaar waren dat Lore Mestdagh (VB Oosteeklo), Anabel Opoku (Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge), Leonie De Lange (VB Grotstraat Zottegem), Marjan Meuleman (O.L.V. Visitatie Bottelare) en Tuur Putman (VB Kruishoutem). De winnaar van de vdk-prijs is Séraphine Ryckaert.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.