Jong CD&V promoot hondenwandeling met 'lachend kakske'

Jong CD&V-leden met hun honden aan provinciaal domein de Brielmeersen. De deelnemers aan de wandeling krijgen een hondenpoepzakhouder (inzet).
Anthony Statius Jong CD&V-leden met hun honden aan provinciaal domein de Brielmeersen. De deelnemers aan de wandeling krijgen een hondenpoepzakhouder (inzet).
De leden van Jong CD&V houden op zondag 3 december een hondenwandeling in de Brielmeersen. Elke deelnemer krijgt een hondenpoepzakhouder met daarop het oranje logo en de slogan 'Jong CD&V laat je niet in de shit'.

Nu honden zijn toegelaten in provinciaal domein 'De Brielmeersen' in Deinze, worden er heel wat geleide wandelingen georganiseerd. Al weet jong CD&V haar wandeling het beste in de kijker te zetten. Op zondag 3 december laten ze de hond uit. Alle deelnemers krijgen een hondenpoepzakhouder, een soort plastieken capsule om je hondenpoepzakjes in te bewaren. Het opschrift luidt: 'Jong CD&V laat je niet in de shit', waarbij het laatste woord uitgebeeld wordt door een oranje lachend kakske.


"We vinden het belangrijk dat de Brielmeersen proper blijft", zegt Stephanie Debeurme. "We zijn blij dat je hier eindelijk met de hond mag wandelen, maar er zijn we regels aan verbonden. Hier willen we de mensen bewust van maken. Iedereen is welkom om 10 uur aan het Brielpaviljoen. Elke viervoeter krijgt een gadget en de baasjes krijgen achteraf een drankje. Inschrijven is niet nodig." (ASD)

Anthony Statius