Jan Vermeulen voorzitter van bestuursraad AGB stad Deinze

De raad van bestuur van het AGB stad Deinze.
rv De raad van bestuur van het AGB stad Deinze.
De nieuwe bestuursraad van het autonoom gemeentebedrijf (AGB) van de stad Deinze werd op donderdag 21 februari verkozen tijdens de eerste vergadering. Jan Vermeulen werd verkozen tot voorzitter en Sofie D’hondt is aangesteld als ondervoorzitter.

Het AGB stad Deinze werd opgericht in 2011. Dit zelfstandig orgaan beheert onder andere de culturele en sportinfrastructuur zoals het museum, de bibliotheek, sportcomplex Palaestra en de Brielpoort. Ook het nieuwe cultuurcentrum Leietheater valt onder het AGB. Daarnaast organiseert of ondersteunt het AGB ook culturele activiteiten en sportinitiatieven.

De raad van bestuur van het AGB stad Deinze bestaat uit twaalf leden. Voor CD&V zijn dit Jan Vermeulen, Alexander Adams, Laurette Dobbelaere, Sofie Landuyt en Hans Martens, voor Open Deinze Sofie D’hondt en Annie Mervillie, voor N-VA Matthias Neirynck en Sabine Vermeulen, voor GroenRood Annick Verstraete, voor Vlaams Belang Olaf Evrard en voor sp.a plus Freija Dhondt. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.