Inspiratiesessie met Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck

Leo Van Broeck.
rv Leo Van Broeck.
Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck geeft op dinsdag 8 oktober de presentatie ‘De stad en het platteland hebben elkaar nodig’ in Deinze. Deze inspiratiesessie begint om 19.30 uur in dienstencentrum Leiespiegel.

Na de lezing van Leo Van Broeck is er een interactief gedeelte, waarbij de bezoekers in kleine groepjes over thema’s die aansluiten bij de presentatie kunnen discussiëren en zelf voorstellen kunnen aanbrengen.

Deze inspiratiesessie is tegelijk de kick-off van de opmaak van het gemeentelijk beleidsplan ruimte. Het plan zal een langetermijnvisie voor de ruimtelijke evolutie van de stad Deinze formuleren. Bij het opstellen van het plan moet een evenwicht gevonden worden tussen kwalitatieve ruimtes voor bijkomende woningen, economie, landbouw, recreatie en cultuur, en de open ruimtes. De opmaak van het beleidsplan zal twee tot drie jaar duren. 

Inschrijven voor de inspiratiesessie kan via www.deinze.be/inspiratiesessie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.