Honderdtal kunstliefhebbers verhuist Platvvorm én loodzwaar kunstwerk naar nieuwe stek

Deze kunstliefhebbers dragen het kunstwerk van Joëlle Tuerlinckx naar de nieuwe locatie.
Anthony Statius Deze kunstliefhebbers dragen het kunstwerk van Joëlle Tuerlinckx naar de nieuwe locatie.
Met vlaggen trok de stoet door de straten van Deinze.
Anthony Statius Met vlaggen trok de stoet door de straten van Deinze.
Kunstinitiatief Platvvorm is verhuisd naar de Kalkhofstraat in Deinze. Deze verhuis ging niet onopgemerkt voorbij: een honderdtal kunstenaars en kunstliefhebbers trok donderdagmiddag in een muzikale stoet door de straten van Deinze-centrum, inclusief een loodzwaar kunstwerk van Joëlle Tuerlinckx.

Voor creatievelingen en kunstliefhebbers is er een nieuw adresje in Deinze-centrum. Kunstenares Katelijne De Corte installeerde zich met Platvvorm in een leegstaand pand in de Kalkhofstraat 26B, recht tegenover de nieuwe muziekacademie. Het is een ontmoetingsplaats voor nationale en internationale artiesten, waar kunstenaars een atelier kunnen huren tegen een lage prijs. De eerste tentoonstelling heet Coincidences/Coïncidenties en deze werd donderdagmiddag geopend met een stoet, waarin een werk van Joëlle Tuerlinckx van de oude site aan Neerleie naar de nieuwe site werd gedragen. Stella Lohaus (LLS) mocht het werk en het nieuwe pand inwijden.

Katelijne De Corte arriveert met haar stoet aan het nieuwe pand in de Kalkhofstraat.
Anthony Statius Katelijne De Corte arriveert met haar stoet aan het nieuwe pand in de Kalkhofstraat.

De tentoonstelling kan nog bezocht worden tot zondag 2 juni. Meer informatie via katdecorte@gmail.com, www.platvvorm.org en de Facebookpagina ‘Platvvorm’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.