Honderden kinderen leven zich uit op springkastelen

De rodeostier is een van de favoriete springtuigen op Jungle Jump.
Anthony Statius De rodeostier is een van de favoriete springtuigen op Jungle Jump.
De jeugd van Deinze kan het springkastelendorp Jungle Jump in de Brielpoort wel smaken. Zaterdag- en zondagmiddag was het evenement al op voorhand volzet en de organisatie rekent op zo’n achthonderd bezoekers.

Jungle Jump is duidelijk een concept waar ook de jeugd uit Deinze voor staat te springen. Op de eerste editie in de Brielpoort gingen de tickets vlotjes de deur uit en zaterdag- en zondagnamiddag waren al snel volgeboekt. Ook zaterdagvoormiddag kwamen heel wat kinderen ravotten op de 25 springkastelen, die in de Deinse concertzaal werden opgesteld. 

“Per dag mogen we zeker spreken over een vierhonderdtal bezoekers”, zegt organisator Dries Delsard. “Ondertussen doen we dit al op een dertigtal locaties in Vlaanderen en vooral in de vakanties en de wintermaanden slaat het concept echt aan. In plaats van bij slecht weer naar TV te kijken, kunnen de kinderen zich hier komen uitleven.”

Een goed gevulde Brielpoort met tafeltjes voor de ouders en springkastelen voor de kinderen.
Anthony Statius Een goed gevulde Brielpoort met tafeltjes voor de ouders en springkastelen voor de kinderen.
Deze jongens gaan elkaar even te lijf op een van de springkastelen.
Anthony Statius Deze jongens gaan elkaar even te lijf op een van de springkastelen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.