Het Vyncktse Tejater speelt komedie ‘Tom, Rick en Patrick’

De cast van Tom, Rick en Patrick.
rv De cast van Tom, Rick en Patrick.
Het Vyncktse Tejater staat de komende weekends met de komedie ‘Tom, Rick en Patrick’ op de planken van de turnzaal in de basisschool in Vinkt. 

‘Tom, Rick en Patrick’  is een komedie van Ray en Michael Clooney. De originele titel luidt ‘Tom, Dick & Harry’ en Fernand Neerman nam de regie voor zijn rekening. Het verhaal gaat over Tom en Linda die een baby willen adopteren. Ze lijken de geschikte ouders en hun huis is kindvriendelijk ingericht. Rick en Patrick, de broers van Tom, willen meehelpen om hun neefje of nichtje een zo goed mogelijke thuis te geven. Of dat een goed idee is, moet je zelf maar ontdekken. 

De cast bestaat uit Wim Martens, Ann Vandycke, Thierry Balcaen, Kristof Van Rysseghem, Sabine Van Oost, Indra Van Hulle, Peter Van Hee, Thomas Picavet en Christophe Callens. Er zijn voorstellingen op vrijdag 12 en 19 april om 20 uur, op zaterdag 13 en 20 april om 20 uur en op zondag 21 april om 19 uur. 

Kaarten vind je bij Spar Express Vinkt of via dirk.vdvoorde@telenet.be en 09/386.38.19.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.