Harmonieorkest Deinze speelt laatste voorjaarsconcert in De Rekkelinge

Het Harmonieorkest van Deinze.
Anthony Statius Het Harmonieorkest van Deinze.
Het Harmonieorkest van Deinze speelt op zaterdag 27 april haar voorjaarsconcert in zaal De Rekkelinge. Dirigent Kenny Van Heuverswijn en zijn 45 muzikanten nemen die dag ook afscheid van deze locatie, want vanaf volgend jaar staat het orkest in cc Leietheater.

“Het Harmonieorkest van Deinze, dat zijn 45 muzikanten van alle leeftijden die het allerbeste van zichzelf geven na een maandenlange voorbereiding waarbij telkens grenzen worden verlegd”, zegt Kenny Van Heuverswijn. “Wij brengen een afwisselend programma met zowel originele muziek voor harmonieorkest als filmmuziek en lichte muziek. Muzikale verrassingen zullen zeker niet ontbreken. De presentatie is in handen van Christine Stroobandt.”

Het voorjaarsconcert vindt plaats in buurtcentrum De Rekkelinge. De deuren gaan open vanaf 19.30 uur en het concert start om 20 uur. Kaarten kosten 12 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.