Gratis livemuziek voor het goede doel bij Foodbart

Deze jongelui zorgen voor live muziek tijdens Warmste Bar't.
Anthony Statius Deze jongelui zorgen voor live muziek tijdens Warmste Bar't.
Enkele Deinse muzikanten spelen de komende drie zondagen gratis aperitiefconcerten in hamburger/saladebar Foodbart aan de Knok. De opbrengst van Warmste Bar’t gaat naar het Fonds Jan Filliers.

Bart Vandekerckhove van Foodbart organiseert samen met enkele jongeren en jong Deinzes muzikaal talent drie weken lang aperitiefconcerten voor het goede doel. Sara Van Cauwenberghe, Bossie en Op ’t Gemakske zorgen telkens voor de muziek. “Naast muziek kan je komen genieten van een lekkere cava, een goeie chocomelk of iets straffer uit het Filliers-assortiment”, zegt Marlies Kints, één van de organisatoren. “Net zoals vorig jaar gaan alle opbrengsten naar het Fonds Jan Filliers, dat ondersteuning biedt aan slachtoffers van een ongeval.”

Op zondag 8 december bijt Sara Van Cauwenberghe de spits af en op zondag 15 december komt Maarten ‘Bossie’ Van den Bossche langs. Op zondag 22 december mogen de jongens van de Deinse coverband Op ‘t Gemakske de derde week afsluiten. “Vorig jaar konden we samen met Sara en Bossie meer dan 1.000 euro ophalen voor het Fonds Jan Filliers en we hopen dit bedrag nog te vergroten”, zegt Francies Dewitte. 

De concerten starten telkens om 11 uur en de toegang is gratis. “Tijdens de Warmste Week zullen we met de organisatoren en zoveel mogelijk muzikanten naar Kortrijk gaan om onze cheque af te geven”, besluit organisator Bart Vandekerckhove.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.