Grammene maakt zich klaar voor Guldecorrida en Gulderock

Het comité Immer Vooruit van Grammene is klaar voor de
Anthony Statius Het comité Immer Vooruit van Grammene is klaar voor de
Het Feestcomité Immer Vooruit van Grammene verwacht komend weekend een pak volk voor zijn vijfde Guldecorrida en het gratis muziekfestival Gulderock. 

“Op vrijdag 28 juni is er het loopevenement Guldecorrida”, zegt organisator Bart Van Thuyne. “Om 19.15 en 19.30 uur lopen de kleintjes en om 20 uur kunnen volwassenen vijf of tien kilometer lopen door het dorp. Tegelijkertijd worden de sponsors van de kermis uitgenodigd voor een natje en een droogje.”

De apotheose van de festiviteiten in Grammene vindt plaats op zaterdag 29 juni. Om 14 uur begint de speelstraat in de Oude Heirbaan en daarna start de vijfde editie van ons gratis festival Gulderock. Om 16 uur treedt Jeuk op en vanaf 19 uur zijn er optredens van Corre and the Bang, The Amazing Flowers en dj Dirk Stoops. Iedereen is welkom om Grammene Gulde op een passende manier af te sluiten. Het belooft alleszins goed weer te worden, met temperaturen die oplopen tot 37 graden.”

Voor meer informatie kan je terecht op de Facebookpagina ‘Gulderock Festival’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.