Gezin Deseyn verlengt pop-up De Sterre

Jan en Marleen met Fien, Lowie en An in De Sterre.
Foto Statius Jan en Marleen met Fien, Lowie en An in De Sterre.
Jan Deseyn en Marleen Terneus breien een vervolg aan hun zomerse pop-up De Sterre in de Ooidonkdreef. "De rioleringswerken in de dreef zijn nog niet klaar en onze buren van restaurant De Sterre kunnen hun zaak nog steeds niet openen. Daarom starten we met een herfstpop-up, zodat er toch iets is in ons dorp tijdens de wintermaanden", zegt Marleen.

Het gezin Deseyn heeft de smaak van het kokkerellen te pakken. Een maand nadat ze een punt zetten achter hun zomerbrasserie, staan ze er terug met de herfstpop-up De Sterre. "We kregen deze zomer goede reacties van de buurt en daarom breien we een vervolg aan ons pop-upverhaal", zegt Marleen. "Het restaurant van onze buren kan nog steeds niet openen, aangezien de werken in de Ooidonkdreef nog bezig zijn. Er passeert hier niemand en om toch een beetje leven te hebben, doen we nog even voort."


"In november en december zullen we tijdens de weekends open zijn en ook op vrijdag vanaf 14 uur", zegt Jan. "Wie zin heeft om te komen kaarten, babbelen, lezen of lachen is van harte welkom. Er is een leeshoekje met de allernieuwste boeken, tijdschriften en kranten en er zijn ook gezelschapsspelletjes. We houden koppig vast aan onze drie voornaamste principes: lekker, vers en betaalbaar." Info op de Facebookpagina www.facebook.com/ popupdesterre. Reserveren kan via Marleen op 0496/89.87.11.


(ASD)