Geslaagde Adventure Run krijgt meteen al een vervolg

Zonder hulp geraakten de deelnemers de eerste hindernis niet voorbij.
Anthony Statius Zonder hulp geraakten de deelnemers de eerste hindernis niet voorbij.
Niemand hield het droog tijdens deze hindernis.
Anthony Statius Niemand hield het droog tijdens deze hindernis.
Teamwork staat centraal bij deze Adventure Run.
Anthony Statius Teamwork staat centraal bij deze Adventure Run.
Alleen maar blije gezichten bij de eerste deelnemersgroep.
Anthony Statius Alleen maar blije gezichten bij de eerste deelnemersgroep.
Met 300 deelnemers was de eerste editie van de Versele-Laga Adventure Run zeker geslaagd. Daan Boydens en zijn team maakten van hun terrein aan de Brielmeersen een compacte, maar uitdagende obstakelrun. “Volgend jaar gaan we voor een tweedaagse met duizend deelnemers", zegt Daan.

De deelnemers van de eerste Versele-Laga Adventure Run bleven gespaard van regen en wind, maar niemand liep droog over de finish. Daan Boydens en Teamadventure zorgden naast heel wat klimmuren en reuzenladders ook voor enkele modderbaden en buikschuifbanen. De lange voorbereidingen werden duidelijk gesmaakt door de bezoekers.

“We hebben zo’n 300 inschrijvingen en dat is zeker niet slecht voor een eerste editie”, zegt Daan. “We konden de deelnemers verdelen in groepjes van een dertigtal personen en zo bleven de wachtrijen aan de hindernissen beperkt. De meeste deelnemers kwam met hun gezin en dat was ook onze bedoeling. Deze obstakelrun is er voor jong en oud, het moet avontuurlijk én toegankelijk tegelijk zijn. We denken ook al aan een vervolg. Nu we wat meer naamsbekendheid hebben mikken we volgend jaar op duizend inschrijvingen en we maken er meteen een tweedaagse van.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.