Fusie tussen Unizo Deinze en Nevele is rond

Het nieuwe bestuur van Unizo Deinze met voorzitter Lard Vanobbergen (derde van links).
rv Het nieuwe bestuur van Unizo Deinze met voorzitter Lard Vanobbergen (derde van links).
Meer dan een jaar na de fusie tussen Deinze en Nevele zijn ook de beide bestuursploegen van Unizo samengesmolten tot één geheel. Unizo Deinze telt nu bijna 300 leden en is hiermee de vierde grootste van Oost-Vlaanderen.

De bestuursploegen van Unizo Deinze en Nevele organiseerden vrijdagavond samen een nieuwjaarsreceptie voor alle leden. Dit deden ze in de vernieuwde Garage Bettens langs de Leernsesteenweg in Bachte-Maria-Leerne. 

Na een verrassingsoptreden van de komiek en bellenman Nick Hollevoet werd de nieuwe bestuursploeg voorgesteld aan de leden. Valerie De Ruyck en Lieve D’haenens, voorzitters van respectievelijk Unizo Deinze en Unizo Nevele geven de fakkel door aan Lard Vanobbergen. “Unizo Deinze telt 292 leden, dat betekent een groei van zo’n 5 procent. De speerpunten voor de komende jaren zijn onze leden meer wegwijs maken in wat het lidmaatschap allemaal voor hen kan betekenen, onze leden bij elkaar brengen, tonen hoe ze sneller en slimmere kunnen ondernemen én hun belangen behartigen bij de stad Deinze door middel van constructief overleg.”

Verder bestaat de Unizo-ploeg uit ondervoorzitter Lieve D’haenens, secretaris Gina Buydaert, penningmeester Julie Feys en bestuursleden Valerie De Ruyck, Steve De Jans, Tine Soenen, Sarah Geirnaert, Kristof Torck, Lieven De Clercq, Denijs Van De Weghe, Hubrecht Samijn, Tom De Meyer en Koen Dhont.