Foto Video Mac pakt uit met ‘levende chalet’ op de Markt

Geert Schobben in zijn belevingschalet.
Anthony Statius Geert Schobben in zijn belevingschalet.
Wat doet die vreemde chalet op de Markt van Deinze? Gewoon binnenstappen en op de rode knop duwen, dan wordt alles duidelijk. Een originele promotiestunt van het team van Foto Video Mac.
De chalet staat nog tot 8 januari op de Markt van Deinze.
Anthony Statius De chalet staat nog tot 8 januari op de Markt van Deinze.

De kerstmarkt is voorbij, maar ter hoogte van Foto Video Mac staat nog steeds een chalet die werd gebouwd met houten paletten. 

“Een belevingschalet”, verduidelijkt zaakvoerder Geert Schobben. “Om de shoppers in Deinze eens te verrassen tijdens de eindejaarsperiode gingen we letterlijk out of the box denken. Samen met Bernd Verzele van Fabriek Artistiek en Valerie Bervoet van designbureau Aber hebben we deze chalet gebouwd om enkele producten in de kijker te zetten. Maar er is meer, want de chalet komt ook tot leven. Het enige dat je moet doen is op de grote rode knop duwen, die aan het haardvuur ligt: de rest moet je zelf ontdekken.”

De belevingschalet is nog tot en met 8 januari te bezoeken tijdens de openingsuren van Foto Video Mac.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.