Foto Video Mac is verhuisd naar belevingswinkel op de Markt

Geert Schobben en zijn teamleden Jeroen, Siska, Joon en Hilde in de nieuwe belevingswinkel op de Markt.
Anthony Statius Geert Schobben en zijn teamleden Jeroen, Siska, Joon en Hilde in de nieuwe belevingswinkel op de Markt.
Foto Video Mac is verhuisd van de Kortrijkstraat naar een gloednieuw pand naast restaurant Il Ricordo op de Deinse Markt. Zaakvoerder Geert Schobben heeft er op vrijdag 12 oktober een belevingswinkel geopend. "We hebben nu de ruimte om demonstraties te geven op ons kookeiland, We hebben ons assortiment audio fors uitgebreid en er is ook een gaming corner", zegt Geert.

In 2010 nam Geert Schobben het bestaande foto-videocenter over aan de Sint-Martinus-kerk in Petegem. "Ik kwam uit de textielsector, maar ik wou voor mijn veertigste een eigen zaak en aangezien mijn hobby fotografie is, was dat een ideale kans", zegt Geert. "Twee jaar later hebben we Voca Electronics uit de Oude Brugsepoort overgenomen en zijn we verhuisd naar onze winkel in de Kortrijkstraat en eind 2013 zijn we in het pand daarnaast uitgebreid met grote en kleine huishoudtoestellen. Het nadeel was dat het nieuwe gedeelte niet zo opviel en daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe, grotere locatie. De zoektocht is in een stroomversnelling gekomen door de plannen om in de Kortrijkstraat nieuwe appartementen te bouwen. Uiteindelijk hebben we voor een nieuw pand op de Markt gekozen. Er is 370 vierkante meter aan winkeloppervlakte, we zitten centraal en er is voldoende parking."

Kookdemonstraties

"Met de firma Aber hebben we maanden gewerkt aan een nieuw concept voor onze winkel", gaat Geert verder. "Het is een belevingswinkel geworden, waar we nog meer service kunnen bieden aan onze klanten. Er is ook een aparte in- en uitgang en alles loopt mooi in elkaar over. Bij het binnen komen is er een 'live keuken' met een aangesloten kookplaat, koelkast en stoomoven, waar we demonstraties kunnen geven. Verder staat alles per productgroep en we trekken alles los van de merken. Dat wil zeggen dat er geen aparte standen zijn van een bepaald merk. Verder is er een ClearPlex-toestel waarmee we smartphones een beschermlaag kunnen geven en we hebben een gaming corner, waar je spelconsoles kan uittesten. Er is ook ruimte voor alle herstellingen, we hebben ons assortiment audiotoestellen fors uitgebreid en aan de kassa staat nog een draaiend demonstratiemeubel met alle nieuwe snufjes, zoals koptelefoons, smartphones en tablets."

De openingsuren blijven dezelfde, van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 18 uur. Meer info via www.promomac.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.