Fietsersbond zoekt mensen die mee willen applaudisseren

Archiefbeeld: de Fietsersbond van Deinze neemt al jaren deel aan de Nationale Applausdag.
Anthony Statius Archiefbeeld: de Fietsersbond van Deinze neemt al jaren deel aan de Nationale Applausdag.
Fietsersbond Deinze is op zoek naar mensen die morgenochtend willen deelnemen aan de Nationale Applausdag. “Tussen 7.20 en 8.30 uur staan we aan het fietstelpunt aan het station van Deinze, iedereen is welkom”, klinkt het.

Op donderdag 21 maart staan meer dan 170 teams van Fietsersbond over heel België tijdens de ochtendspits paraat om fietsers te belonen met een applaus. Met de Nationale Applausdag wil de Fietsersbond fietsers bedanken en aan te moedigen omdat zij zich verplaatsen met de fiets. 

Ook de lokale afdeling van Deinze doet al ieder jaar mee met de actie. “Dit jaar doen we een oproep naar iedereen die wil komen mee applaudisseren”, zegt voorzitter Bruno Fernagut. “We spreken af om 7.20 uur aan de fietssnelweg van het station Deinze richting Gent, ter hoogte van het fietstelpunt. Toeters en bellen, spandoeken en borden en applaudisserende vrienden en kennissen zijn ook welkom.”

Wie mee wil applaudisseren kan dit laten weten via info@fietsersbonddeinze.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.