Fietsers van alle leeftijden welkom op de VTT Versele-Laga Classic

De leden van WTC Walter Godefroot.
rv De leden van WTC Walter Godefroot.
De fietsclub WTC Walter Godefroot organiseert op zaterdag 9 november de VTT Versele-Laga Classic. Iedereen is vanaf 8 uur welkom aan zaal Te Hove om een van de afstanden mee te fietsen.

“De inschrijvingen van de jaarlijkse VTT Versele-Laga Classic vinden plaats tussen 8 en 14 uur in zaal Ten Hove in Astene”, zegt organisator Johan De Weirdt. “Er is een parcours uitgestippeld over afstanden van 25, 40, 50 en 70 kilometer. Daarnaast kan je ook deelnemen met de koersfiets of gewone fiets aan een cyclo van 30 of 50 kilometer. Er is ook een VTT Kids-tocht en die start om 13.30 uur onder begeleiding van Wielerbond Vlaanderen. Kinderen kunnen dus gerust deelnemen zonder hun ouders.”

Naast de traditionele bevoorrading, douches, bike-wash en fietsbewaarplaats krijgen de deelnemers bij aankomst ook een gratis Augustijn, geschonken door Versele-Laga. We hopen op zo'n 1.000 deelnemers”, aldus De Weirdt.

Meer info via de website www.wtcwaltergodefroot.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.