Fe(e)stje bij De Sterrebloem

De vzw 'De Sterrebloem' organiseert op zaterdag 25 juni voor de zevende keer haar muzikaal familiefestival fe(e)stje. "De kinderen en jongeren kunnen vanaf 14 uur en deelnemen aan verschillende workshops: van rope-skipping over grime en pottendraaien tot zelfs coffee-art, onder begeleiding van kunstenaar Jesse Van Gompel", klinkt het. "Daarnaast is er ook kinderanimatie. Zo kan je een gek kapsel laten maken, je laten schminken, mega-zeepbellen maken of gaan luisteren in de verteltent. Doorlopend is er een mini-marktje waar er mooie juweeltjes of knutselmateriaal worden verkocht."


"Dit jaar komt er een fanfare langs en daarnaast zullen verschillende kinderen van 'De Sterrebloem' zelf optreden. 's Avonds bevat het programma optredens van Emmie Van Speybroeck, een 'vrouwenstemmenconcert' en als hoogtepunt verwelkomen we Lieven Tavernier. Om 19 uur is er barbecue."


De toegang bedraagt 3 euro voor kinderen, 8 euro voor volwassenen en voor de barbecue betaal je 7 euro. De opbrengst van dit festival gaat naar de werking van de vzw. (ASD)