Eva Mouton te gast in bibliotheek

Eva Mouton.
Wannes Nimmegeers Eva Mouton.
Eva Mouton is op donderdag 28 maart te gast in de bibliotheek van Deinze. In het kader van de donderdagavondlezingen gaat de bekende schrijfster en illustrator in gesprek met Kathleen Vereecken.

Eva Mouton tekent, schrijft en maakt dingen: liefdesbrieven voor Ivo Victoria, tekeningen voor Kapitein Winokio, buttons voor haar fans en een welkomstspandoek voor haar goudvis. Daarnaast schrijft ze columns en onlangs bundelde ze haar getekende columns in ‘Het leukste van Eva (+ nog een paar dingskes)’. 

Iedereen is welkom op donderdagavond om 19.30 uur in de kelder van de bibliotheek. De prijs bedraagt 4 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa, hierbij is een drankje inbegrepen. Meer info en reservaties via bibliotheekdeinze@deinze.be of 09/381.95.60.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.