Eretekens voor burgemeester Jan Vermeulen en eregemeenteraadslid Geert Decaluwé

Jan Vermeulen en Geert Decaluwé.
Anthony Statius Jan Vermeulen en Geert Decaluwé.
Burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) en eregemeenteraadslid Geert Decaluwé (N-VA) hebben tijdens de  gemeenteraad van donderdag 23 mei eretekens ontvangen. Jan Vermeulen werd ridder in de kroonorde en Geert Decaluwé werd ridder in de orde van Leopold II en kreeg de Burgerlijke Medaille Eerste Klasse opgespeld.

Jan Vermeulen maakt sinds januari 1995 onafgebroken deel uit van de gemeenteraad, waarvan het grootste deel als schepen. In december 2011 legde Jan Vermeulen de eed af als burgemeester van de stad Deinze. Als blijk van erkentelijkheid voor bewezen diensten als burgemeester kreeg Jan het ereteken van ridder in de kroonorde.

Geert Decaluwé verkreeg de titel van eregemeenteraadslid tijdens de gemeenteraad van 18 december 2017, na een carrière van 28 jaar. Als blijk van erkentelijkheid voor bewezen diensten als gemeenteraadslid kreeg Geert het ereteken van ridder in de orde van Leopold II. Wegens vijfentwintig jaar diensten aan het land kreeg Geert van koning Filip ook nog de Burgerlijk Medaille Eerste Klasse toegekend.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • sven de keyser

    Een echte schande en voorwat gewoon omdat ze hun werk doen worden er nogthans meer dan genoeg voor betaald zelfs veel te veel zakkenvullers