Eretekens voor burgemeester Jan Vermeulen en eregemeenteraadslid Geert Decaluwé

Jan Vermeulen en Geert Decaluwé.
Anthony Statius Jan Vermeulen en Geert Decaluwé.
Burgemeester Jan Vermeulen (CD&V) en eregemeenteraadslid Geert Decaluwé (N-VA) hebben tijdens de  gemeenteraad van donderdag 23 mei eretekens ontvangen. Jan Vermeulen werd ridder in de kroonorde en Geert Decaluwé werd ridder in de orde van Leopold II en kreeg de Burgerlijke Medaille Eerste Klasse opgespeld.

Jan Vermeulen maakt sinds januari 1995 onafgebroken deel uit van de gemeenteraad, waarvan het grootste deel als schepen. In december 2011 legde Jan Vermeulen de eed af als burgemeester van de stad Deinze. Als blijk van erkentelijkheid voor bewezen diensten als burgemeester kreeg Jan het ereteken van ridder in de kroonorde.

Geert Decaluwé verkreeg de titel van eregemeenteraadslid tijdens de gemeenteraad van 18 december 2017, na een carrière van 28 jaar. Als blijk van erkentelijkheid voor bewezen diensten als gemeenteraadslid kreeg Geert het ereteken van ridder in de orde van Leopold II. Wegens vijfentwintig jaar diensten aan het land kreeg Geert van koning Filip ook nog de Burgerlijk Medaille Eerste Klasse toegekend.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sven de keyser

    Een echte schande en voorwat gewoon omdat ze hun werk doen worden er nogthans meer dan genoeg voor betaald zelfs veel te veel zakkenvullers