Elfdorpen naar deelgemeenten

Het dienstencentrum Elfdorpen komt tot bij de senioren in de deelgemeenten. Onder de noemer 'Elfdorpen on tour' komen ze hun brede waaier aan bewegings- en vormingsactiviteiten, thuiszorgdiensten en het seniorenhuis voorstellen.


"Verschillende OCMW-diensten verhuisden van de site in de Gentpoortstraat naar dienstencentrum Leiespiegel", zegt OCMW-voorzitster Conny De Spiegelaere (CD&V). "Hierdoor heeft Elfdorpen meer ruimte en kan het meer activiteiten aanbieden. Het seniorenhuis bevindt zich op het gelijkvloers en in de loop van mei komt de Minder Mobielen Centrale er bij. Op de eerste verdieping vind je vijf dienstverleners terug: Agentschap Integratie en Inburgering, Kind en Gezin, Leerpunt, Mediwet en Basiseducatie. Alle 55-plussers zijn welkom op een infomoment in een van de deelgemeenten. Wij zorgen voor een lekker kopje koffie en gebak."


Deelnemen is gratis, maar reserveren is verplicht. Inschrijven kan via elfdorpen@ocmwdeinze.be, 09 387 82 80 of aan het onthaal van Elfdorpen in de Gentpoortstraat 41. De deuren openen om 13.30 uur en de infomomenten starten om 14 uur. (ASD)