Eerste Deinze Industrie Teamtrophy bijna volzet

Yannic De Meyer van Deinze Industrie, sportschepen Norbert De Mey (Open Deinze) en Daan Boydens van Teamadventure.
Anthony Statius Yannic De Meyer van Deinze Industrie, sportschepen Norbert De Mey (Open Deinze) en Daan Boydens van Teamadventure.
De inschrijvingen voor de eerste editie van de Deinze Industrie Teamtrophy lopen vlot. Deze sportieve teambuilding voor lokale bedrijven vindt op zaterdag 24 augustus plaats op de terreinen van Teamadventure aan de Brielmeersen.“Er hebben zich al zestien teams ingeschreven en er kunnen er nog vier bij”, zegt Yannic Demeyer.

De Deinze Industrie Teamtrophy is bedoeld voor alle bedrijven uit de Prijkels, Deinze Noord en Rond de Watertoren. Het wordt een ludieke competitie waarbij bedrijven teams het tegen elkaar opnemen in allerlei proeven. Bedrijven kunnen zich inschrijven met teams van vier tot zes personen en kleinere bedrijven kunnen samen een team vormen. De activiteiten starten vanaf 14.30 uur. Na de gezamenlijke opwarming door Ciska van de sportdienst Deinze neemt Movemint over. De activiteiten zijn archery tag, een hindernissenparcours, lasershooting, een team challenge tour, vijverfun en een car challenge. De namiddag wordt afgesloten om 18 uur met een prijsuitreiking op de Markt in Deinze. 

Deelnemen kost 25 euro en inschrijven kan nog tot zondag 11 augustus via info@deinzeindustrie.be. Meer informatie via www.deinzeindustrie.be/wat-doen-wij-voor-u/netwerking/deinze-industrie-teamtrophy/.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.