Denise verzamelt 3.510 kilogram dopjes voor geleidehonden

Dimitri Ornelis van ViaVelo en Denise De Boever.
Anthony Statius Dimitri Ornelis van ViaVelo en Denise De Boever.
Denise De Boever uit Deinze heeft met haar dopjesspaaractie in het kader van de Warmste Week maar liefst 3.510 kilogram dopjes kunnen verzamelen. De opbrengst van 772 euro schenkt ze aan het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.

Denise De Boever startte op Werelddierendag op 4 oktober haar inzamelactie voor Warmste Week van Music For Life. “Deze keer kreeg ook ook heel wat hulp van fietskoerier ViaVelo, die op zijn ronde 100 kilogram dopjes heeft verzameld”, zegt Denise. “Daarnaast zijn er ook inzamelpunten aan het recyclagepark van Deinze, aan de Viblo-school op de Kouter en bij mij thuis. Samen met de inzamelpunten in andere gemeenten zoals De Pinte en Maldegem heb ik op 2,5 maanden tijd 3.510 kilogram kunnen verzamelen. Een kilogram dopjes brengt 22 eurocent op en zo kan ik een mooi bedrag van 772 euro schenken aan het Belgisch Centrum Geleidehonden (BCG). Hiermee kan men een nieuwe puppy aankopen, die kan opgeleid worden als gediplomeerd blindengeleidehond.”

Voor BCG-zakken kan je sms’en of bellen naar 0495/18.89.63 of een e-mail sturen naar denisedeboe ver@gmail.com. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.