Denise lanceert dopjesspaaractie voor Music For Life

Deinze: Denise De Boever met haar dopjes.
Anthony Statius Deinze: Denise De Boever met haar dopjes.

Denise De Boever uit Deinze lanceert op Werelddierendag donderdag 4 oktober haar dopjesspaaractie voor Music For Life. De opbrengst gaat naar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden.

Denise De Boever steekt vanaf donderdag 4 oktober nog een tandje bij om zoveel mogelijk plastic dopjes te verzamelen. "Werelddierendag is de start voor Dopjesactie Denise Deinze in het kader van de Warmste Week van Music For Life", zegt Denise. "Ik roep de mensen op om vanaf nu geen plastic doppen meer te verzamelen in de blauwe PMD-zak, maar wel in speciale zakken van het Belgisch Centrum Geleidehonden (BCG). Er is 3.500 kilogram aan doppen nodig voor de aankoop van een nieuwe puppy, die kan opgeleid worden als gediplomeerd blindengeleidehond." 

Voor BCG-zakken kan je sms'en of bellen (0495/18.89.63) of mailen (denisedeboever@gmail.com). Dopjes je afgeven in het recyclagepark van Deinze, in de Georges Martensstraat 14/2 of aan de fietskoerier Viavélo Deinze.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.