Deinzenaar heeft platencontract beet met antioorlogsplaat

Eddy Timmerman of Marc-V.
rv Eddy Timmerman of Marc-V.
Eddy Timmerman uit Deinze, beter gekend als podium- en radiopresentator Marc Verleyen, heeft een platencontract beet. Samen met dj-producer Rick De Hey, het alter ego van Koen Heyerick, brengt hij onder de naam Marc-V in september de dansplaat No More War uit. 

Eddy Timmerman is podiumpresentator van Engie Parkies en de Deinse Feesten en daarnaast werkt hij als radiopresentator bij KIX Aalter en Waregem1. Naast deze activiteiten duikt hij af en toe de studio in samen met zijn partner in crime Koen Heyerick, die als Rick De Hey al meerdere succesvolle nummers heeft uitgebracht.

“Ik kan met trots zeggen dat wij sinds enkele dagen een platencontract binnen hebben bij het Duitse dance-label DMN, één van de betere labels in het genre”, zegt Eddy. “Begin september zal onze nieuwe single No More War wereldwijd digitaal door dat label gelanceerd worden. Ondertussen zijn we het scenario voor de videoclip aan het uitwerken. Deze videoclip filmen we eind augustus zodat die samen met de plaat wereldkundig kan worden gemaakt. Het nummer zelf brengen wij uit onder onze alterego’s Marc-V en Free-Dom. Het is een nummer met een boodschap: dans en voer geen oorlog. De ‘V’ in Marc-V slaat ook op het vredesteken en de naam Free-Dom spreekt voor zich.”

Voor de videoclip zoeken Eddy en Koen nog een paar mannelijke dansers. Geïnteresseerden kunnen mailen naar djmarcverleyen@hotmail.com.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.