Deinze Industrie vult De Rekkelinge met jobs

Werkzoekenden konden terecht bij een dertigtal bedrijven in zaal De Rekkelinge.
Anthony Statius Werkzoekenden konden terecht bij een dertigtal bedrijven in zaal De Rekkelinge.

Jobs, jobs, jobs. Die vallen vanaf nu te rapen op de jobbeurs van Deinze Industrie in zaal De Rekkelinge in Deinze. Dertig bedrijven kwamen er een honderdtal jobs aanbieden.

Deinze Industrie is het overkoepelend ondernemersplatform van de stad Deinze en de drie bedrijvenverenigingen Deinze Noord, Rond de Watertoren en De Prijkels. Op donderdag 4 oktober werd de eerste editie van de jobbeurs georganiseerd. "Met dertig bedrijven, waarvan de meeste uit deze regio, mogen we spreken van een succes", zegt initiatiefnemer Yannic Demeyer. "Met dit evenementen brengen we werkgevers en werknemers dichter bij elkaar. Er is vooral nood aan diverse profielen in de productie, logistiek en techniek. We zijn van plan om deze beurs jaarlijks te organiseren."

Voor wie er niet kon bij zijn, maar wel op zoek is naar een interessante job: www.deinzeindustrie.be. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.