Deinse scouts klaar voor zesde Moose

De Deinse scouts zijn klaar voor het feestje van het jaar: Moose.
Anthony Statius De Deinse scouts zijn klaar voor het feestje van het jaar: Moose.

De Deinse scouts zijn klaar voor het feestje van het jaar. Op zaterdag 20 oktober organiseren zij in de Brielpoort voor de zesde keer Moose, het vernieuwde concept van het Scouts-en gidsenbal.

Op het programma staan het dj-duo Beatpounce met een mix van house, techno, pop en rock, dj JNS en het jong dj-duo Eos Chaos, die het feestje afsluiten tussen 2 en 4 uur. In de zaal is er de traditionele vipparty met vaste waarde dj Enko.

De parking naast de Brielpoort is enkel voor mensen met een vip + dinner ticket. Er zijn parkeerplaatsen bij De Brieltuin, aan het voetbalstadion en langs de Tweebruggenlaan. Wie zich laten afzetten, kan dit doen aan het Rheinbachplein, want tot aan de voordeur van de Brielpoort rijden is onmogelijk.

De vipparty en vip+dinnertickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog gewone tickets. Deze kosten 6 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa en zijn te verkrijgen bij ‘t Smoske in de Stationsstraat, Delhaize in de Gentstraat en bij alle leden van Scouts- en Gidsen Deinze.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.