Deinse en Nevelse jeugd verbroederen op Dag en Nacht van de Jeugdbeweging

In Deinze en Nevele gaat de Dag van de Jeugdbeweging niet onopgemerkt voorbij.
RV In Deinze en Nevele gaat de Dag van de Jeugdbeweging niet onopgemerkt voorbij.
De jeugd van Deinze en Nevele vieren op vrijdag 19 oktober samen de Dag en Nacht van de Jeugdbeweging. Tussen 7 en 8.30 uur is er een gratis ontbijt op het Stationsplein en vanaf 21 uur is er een feestje in Jeugdcentrum Brieljant.

De stedelijke jeugdraad en de jeugddienst zet op vrijdag 19 oktober de jeugdbewegingen van Deinze in de kijker. In de Leiestad zijn dat Speelplein Doekeewa, JNM Leievallei, De Jojo, KSA Ahoy Vinkt, KSA Petegem, KSA Deinze-Astene, Djemba, Scouts en Gidsen Deinze en Kazou. “De vele vrijwilligers en leiders die zich week in week uit inzetten voor de ondersteuning van hun groepen, verdienen het om die dag in de bloemetjes gezet te worden”, zegt schepen van jeugd Rutger De Reu (CD&V). “Bovendien nodigen we ook de drie jeugdbewegingen van Nevele uit om te komen meevieren. Op die manier kunnen KLJ Nevele, Scouts en Gidsen Hansbeke en Chiro Ludiek Landegem op een informele manier kennismaken met de andere jeugdbewegingen van de nieuwe fusiestad.” 

Wie tussen 7 en 8.30 uur langskomt in jeugdbewegingsoutfit, krijgt een gratis ontbijt met koffiekoek en warme chocolademelk. Tussen 21 en 2 uur is er een feestje in jeugdcentrum Brieljant met optredens van dj’s uit de verschillende jeugdverenigingen zoals Bibendum en AnewB, prijzen, hotdogs, drankjes en een super sfeertje. De toegang is gratis. Meer info via 09/381.86.61, jeugddienst@deinze.be en www.deinze.be/jeugd.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • YORICK DAUWE

    Aan het station van Landegem is het anders ook wel plezant hoor!