Deinse delegatie luistert Rheinbach Classic op

De Deinse delegatie in Rheinbach.
rv De Deinse delegatie in Rheinbach.
Een ruime delegatie Deinzenaren was afgelopen weekend op bezoek in de Duitse zusterstad Rheinbach. De fanfare van de vriendenkring van de brandweer luisterde de oldtimercorso Rheinbach Classic op, terwijl Antoine Carton met een oude brandweerwagen een van de blikvangers was. 

Voor schepen van Verbroedering Rutger De Reu (CD&V) was het de eerste ontmoeting met de vrienden uit Rheinbach: “Onze verbroedering met Rheinbach bestaat al sinds 1981, maar de band is nog steeds zeer nauw. We werden zeer hartelijk ontvangen en het was ook fijn te zien hoe de beide brandweerkorpsen met elkaar verbroederen. Een verbroedering moet meer zijn dan een aantal contacten tussen de bestuurders van de steden. Dit bezoek bewijst dat zo een verbroedering ook echt verrijking kan zijn voor onze inwoners. Dat wij ons steentje konden bijdragen aan de Rheinbach Classic, waar meer dan 500 oldtimers uit verschillende landen aan deelnamen, was ook voor de lokale organisatie een dankbaar geschenk.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.